Monday, April 23, 2007

deschiderea sezonului de...parasutism

La Strejnic s-a sarit cu parasuta pe gratis, cu ocazia deschiderii sezonului aviatic 2007

parasutism la StrejnicCu ocazia deschiderii oficiale a sezonului aviatic 2007, pe aerodromul Strejnic din Ploiesti, s-a organizat o manifestare speciala, care s-a lasat cu sarituri gratis cu parasuta, cu mici, bere si distractie mare.

Dupa cum anuntasem saptamana trecuta, sambata a avut loc la Strejnic, un miting aviatic, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului de parasutism.

Si a fost...
Au fost de toate: si distractie, si mici, si bere, si sarituri, si zboruri demonstrative.

Evenimentul a fost organizat de Aeroclubul Roman sucursala Ploiesti, in colaborare cu firma de servicii aviatice Total Air SkyDiving, care a oferit publicului un spectacol cu cei mai buni piloti si instructori de zbor ai clubului.
Dan Chisu la Strejnic
Total Air SkyDiving a suportat toata cheltuiala organizatorica, oferind publicului ocazia sa sara in tandem cu parasuta. Prin tragere la sorti, au fost alese 5 persoane din public care au avut sansa sa incerce gustul aventurii cu adrenalina la maxim.

Printre spectatori, s-au numarat si o serie de VIPuri, cum ar fi deputatul Lavinia Sandru si vedeta TV Dan Chisu (foto dreapta), care a fost convins de demonstratia aviatica, sa ia lectii de pilotaj avioane ultrausoare.

Lavinia Sandru, nu s-a multumit numai sa priveasca, ci a vrut sa si incerce senzatia, astfel ca, ea a efectuat o saritura in tamdem cu un instructor.





miting aviatic la Strejnic miting aviatic la Strejnic
miting aviatic la Strejnic




Mai multe imagini, vezi in albumul foto: 'Lavinia Sandru a sarit cu parasuta la Strejnic'
Autor foto: Adina Zanet

A consemnat: Ioana Carmen Pitulan

No comments: